gülsha ile Güller Diyarı Isparta’da Geleneksel Gül Hasadı

gülsha ile 130 senelik gül hasadı deneyimine davetlisiniz!

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 12:26
https://www.agronews.com.tr/

Gül, insan yaşamında yüzyıllardan beri çok önemli bir yere sahip. Mis kokusuyla çok uzun süredir aşkı, sevgiyi, güzelliği ve doğallığı sembolize ediyor. gülsha, 3 nesildir devam eden hasat deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor. Mayıs ayı ile başlayan gül hasadının eşsiz kokusu tüm Isparta’yı sarıyor. Gün doğumuyla birlikte bu tatlı telaş, gün içerisinde toplanan güllerin çok değerli gül suyu ve gül yağına dönüştürülmesiyle devam ediyor. Havanın sıcaklığı çok artmadan sabah ışıklarıyla toplanması gereken güllerin 4 tonundan sadece 1 kilogram gül yağı çıkartılıyor. Bu da gül esansiyel yağını çok değerli kılıyor.

gülsha’nın ev sahipliğindeki bu deneyimde; tonlarca gülden oluşan gül havuzunu deneyimleyebilir, etkili ve doğal gülsha ürünlerinin ortaya çıktığı üretim tesisini ziyaret ederek gül suyu ve gül yağının hem köy tipi hem de teknolojik yöntemler ile üretilme serüvenine tanık olabilirsiniz. Gülleri; kokusu eşliğinde çıplak elle toplayabilir, gül bahçelerindeki anılarınızı fotoğraflar ile ölümsüzleştirebilirsiniz. Bu eşsiz deneyimin yanı sıra Isparta’da bulunan antik kentleri ziyaret ederek şehrin tarihi dokusunu yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgilere ve tur programının ayrıntılarına https://www.gulsha.com/ internet sitesi üzerinden ulaşabilir, bu eşsiz deneyime katılabilirsiniz.

gülsha hakkında:

gülsha ürünleri, Isparta’nın yüksek rakımlı bahçelerinden 130 senedir el hasadı geleneğiyle tek tek taze olarak toplanan ve dünyada çok nadir bulunan Isparta’ya özgü “Rosa Damascena” güllerinden, geleneksel yöntemler kullanılarak üretiliyor. Etkili bir cilt bakım deneyimi hedefleyerek formülasyonları Fransa’da tamamlanan gülsha cilt bakım serisi, üzerinde düşünülmüş, hikâyesi olan ve etkisi yüksek ürünlerden oluşuyor. “Rosa Damascena” güllerinin özlerini sunan gülsha, doğal cilt bakım serisiyle cildi arındırıyor, tazeliyor ve yeniliyor. gülsha, doğal koruyucular ile ürünlere raf ömrü kazandırırken, parfüm kullanılmadan güzel kokan, sabun içermeden köpüren ve içeriğinde silikon barındırmadan ciltte kadifemsi etki yaratan ürünler sunuyor; paraben, silikon, mineral yağ veya sentetik renklendirici kullanmıyor. Yüksek konsantrasyonda gül esansiyel yağı içeren gülsha ürünleri, minimum %95 doğal kaynaklı ile 0 doğal aralığında sınıflandırılıyor. ATÜ Duty Free’lerde parfüm ve kozmetik alanındaki ilk Türk markası olarak olarak yer alan gülsha’nın ürünleri; İstanbul, İzmir, Ankara, Bodrum, Dalaman ve Medine olmak üzere 7 havalimanından, seçili eczanelerden ve www.gulsha.com adresinden satın alınabilir. Ayrıca, başta Türkiye olmak üzere ABD, Çin, Hong Kong, Kore, Tayvan ve Singapur’da toplam 10’dan fala ülkede 700’ün üzerinde satış noktasında bulunuyor. gülsha, dünyada çok az yerde yetişen ve ülkemize verilmiş bir nimet olan Rosa Damascena türündeki Isparta gülüne sahip çıkarak, Ispartalı kadınların güzellik sırrını tüm dünya ile paylaşıyor.