14. Kocaeli Kitap Fuarı'nı 1 milyon kişi ziyaret etti

Dün kapılarını kapatan 14. Kocaeli Kitap Fuarı, 5-13 Ekim tarihleri arasında toplamda 1 milyon 23 bin 514 ziyaretçiyi ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, fuarın Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olma unvanını bir kez daha taçlandırdığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 13:37

Genel Sekreter Dr. Baraçlı, Kocaeli Kitap Fuarı'nı sahiplenen tüm vatandaşlara teşekkür etti. "Bu başarıdaki en büyük unsur çalışanlarımızın gayreti ve emeğidir," diyen Baraçlı, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekten büyük, güçlü ve birbirine sevgiyle bağlı bir aile," ifadesinde bulundu.

Üniversiteden destek geldi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, fuarın kent birliğini en iyi şekilde yansıttığını ve 63 bin öğrenciyi fuara yönlendirdiklerini belirtti. Eren, "15. Kocaeli Kitap Fuarında yeniden bir araya gelmek ümidiyle," dedi.

Geleneksel pasta kesimi yapıldı

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri tüm personelin katılımıyla geleneksel pasta kesimini gerçekleştirdi. Bu etkinlik, Kocaeli Kitap Fuarı'nın başarısını kutlamak için düzenlendi.