Gedik Piliç, Gıda İnovasyon Zirvesi’nde “En Yenilikçi Et Ürünleri” Ödülünü Kazandı

Türkiye’nin önde gelen tavuk markalarından Gedik Piliç, İstanbul’da düzenlenen 3. Gıda İnovasyon Zirvesi’nde “En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri” ödülüne layık görüldü. Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşen zirvede tarım, gıda ve gastronomi sektöründen birçok uzman bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2024 13:41

İnovasyon Zirvesinde Gıda Sektörünün Geleceği Ele Alındı

Gıda, İçecek ve Tarım Politikaları Araştırmaları Merkezi (GİFT) tarafından düzenlenen zirvede, tarımda inovasyon, sürdürülebilir gıda üretimi, rekabet edebilirlik ve iklim değişikliği gibi konular değerlendirildi. Zirvenin sonunda 35 kategoride en yenilikçi ürünlerin ödüllendirildiği “Gıda Plus Ödülleri” verildi.

Cips Kaplamalı Piliç Bonfile ile Birincilik

Gedik Piliç, 74 jüri üyesinin değerlendirdiği 139 yenilikçi ürün arasından “Cips Kaplamalı Piliç Bonfile Parçaları” ürünü ile bu yıl da “En Yenilikçi Et ve Et Ürünleri” ödülünün sahibi oldu.