MediaMarkt, The Hammers Awards'ta Bir Altın, Üç Bronz Ödül Kazandı

MediaMarkt, müşteri ve çalışan deneyimini geliştiren projeleriyle, The Hammers Awards'ta biri altın, üçü bronz olmak üzere toplam dört ödül kazandı. "House of AI" projesiyle "Üretken Yapay Zekayı En İyi Kullanan Ekip" kategorisinde altın ödül alan marka, aynı zamanda yapay zekâ ve sosyal sorumluluk projeleriyle de ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:58

"House of AI" Projesiyle Altın Ödül

Markaya altın ödül getiren "House of AI" projesi, GPT-4 destekli hediye bulucularıyla online alışveriş deneyimini iyileştiriyor. Özellikle "Anne AI", "Yeni Yıl Hediye AI" ve "Sevgililer Günü Hediye AI" gibi araçlar tüketicilere daha hızlı ve kişisel alışveriş çözümleri sunuyor.

Çalışan Deneyimi ve Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Bronz Ödüller

"Teknolojinin Uzmanları" programı, MediaMarkt çalışanlarının teknoloji ve satış yetkinliklerini güçlendirmeye odaklanarak markaya "En İyi İşveren Markası Ekibi- İç İletişim" kategorisinde bronz ödül kazandırdı. Ayrıca, "Signed By MediaMarkt" sosyal sorumluluk projesi, oyun dünyasında kadınlara karşı zorbalığa karşı farkındalık oluşturarak "Etkileşimde Fark Oluşturanlar" kategorisinde bronz ödülle takdir edildi.