TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Durbay’dan Kuşlubahçe çıkarması

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Kuşlubahçe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, talepleri dinledi ve mahallenin ihtiyaç duyduğu ATM’yi hizmete açtı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:29
Kaynak: İHA
Başkan Durbay’dan Kuşlubahçe çıkarması

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Kuşlubahçe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, talepleri dinledi ve mahallenin ihtiyaç duyduğu ATM’yi hizmete açtı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Kuşlubahçe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi. Başkan yardımcıları ile birlikte mahalleyi ziyaret eden Başkan Durbay, mahalledeki eksiklikleri yerinde inceleyerek vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerileri sundu. Ziyaret sırasında Kuşlubahçe Mahallesi’nin uzun zamandır ihtiyaç duyduğu ATM’yi de hizmete açan Başkan Durbay, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Açılış sonrası yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları hızlandırarak hayata geçirmeye devam edeceğiz. Kuşlubahçe Mahallesi’nin talep ettiği ATM de bunlardan biriydi” dedi.

Vatandaşlar, Başkan Durbay’a ziyaretlerinden ve mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, sorunlarının çözülmesi noktasında belediyenin gösterdiği ilgiden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar

BENZER İÇERİKLER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.