Chef Seasons, SIAL Paris 2024’te Sürdürülebilirlik Ödülünü Kazandı
Chef Seasons, fuarda yenilikçi ürünleri ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla öne çıkarak, sorumlu tedarik yönetimi ve gezegen üzerindeki olumlu etkisiyle ödüle layık görüldü. Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan ödül ile ilgili, “Bu ödül, gezegenimize ve insanlara olan taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızla daha iyi bir gelecek oluşturma misyonumuzu sürdürüyoruz” dedi.
Türk Gıda Sektörüne Övgü
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, Türkiye’den 358 firmanın katıldığı fuarda Chef Seasons’ın başarısını gururla karşıladıklarını belirtti ve “Türk gıda sektörü, dünya gıda sahnesinde güçlü bir konumda. Üyemiz Chef Seasons’ın bu başarıyla ülkemize katkı sunmasından dolayı gurur duyuyoruz” diye ekledi. Öztürk, sürdürülebilirlik alanındaki tüm girişimlerin destekçisi olduklarını da vurguladı.