TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Şirket Haberleri

AGRONEWS - Şirket Haberleri haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Şirket Haberleri haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

MARBLE İZMİR 2025 Fuarı İçin Hazırlıklar Başladı Haber

MARBLE İZMİR 2025 Fuarı İçin Hazırlıklar Başladı

Fuarın Önemi ve Katılımcılar Sektörün en büyük fuarlarından biri olan MARBLE İZMİR için hazırlıklar devam ediyor. Toplantıya, Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı Hanifi Şimşek, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Türkiye Madenciler Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı. Heykel Sempozyumu ve Sektörel Gelişmeler Başkan Tugay, heykel sempozyumunun fuara önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Fuarla birlikte şehre renk katacağını düşünüyorum" dedi. Ayrıca, sektörün taşıma, nakliye ve park yeri talepleri için çalışacaklarını ifade etti. Fuar alanı ve havaalanı arasında alternatif yollar oluşturmak için projeler üzerinde çalıştıklarını vurguladı. Yabancı Katılımın Artırılması İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlı Alıcı, Amerikan mimarları ve iç mimarlarla işbirliği yapmak istediklerini belirtti. Türkiye Madenciler Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz, Yunanistan ve Kanada'nın yabancı katılım açısından önemine dikkat çekti. Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı Hanifi Şimşek, 18 sivil toplum kuruluşu ile birlikte yoğun çalışmalar yürüttüklerini açıkladı. Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ise tüm desteklerini sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

MediaMarkt, Alışveriş Deneyimini Yenileyerek Tüketicilere Sunuyor Haber

MediaMarkt, Alışveriş Deneyimini Yenileyerek Tüketicilere Sunuyor

MediaMarkt, tüketicilere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak amacıyla online mecraları mediamarkt.com.tr ve MediaMarkt mobil uygulamasını yeniledi. Yapılan açıklamaya göre, yeni arayüzüyle tüketicilerle buluşan web sitesi ve mobil uygulama, modern ve kullanıcı dostu tasarımı, daha hızlı ve gelişmiş arama ve filtreleme özellikleriyle online alışveriş deneyiminde fark oluşturuyor. MediaMarktCLUB'ın puan sisteminde yapılan yenilikle birlikte tüketiciler, yaptıkları tüm alışverişlerde toplam fatura bedelinin yüzde 10'u oranında puan kazanıyor. Daha Güvenli ve Kişisel Alışveriş Açıklamaya göre, yapılan birçok optimizasyon ile markanın web sitesi ve mobil uygulamasında kullanıcı deneyimi kesintisiz ve akıcı hale geldi. Tüketiciler aradıkları ürünü daha kolay bulabiliyor ve daha konforlu bir alışveriş yapabiliyor. Mobil uygulama ve web sitesinde daha hızlı erişim ve kişiselleştirilmiş öneriler sunuluyor. MediaMarkt CLUB Avantajları Markanın sadakat platformu MediaMarkt CLUB, tüketicilere daha fazla puan biriktirme olanağının yanı sıra uzayan iade süresi ve dijital fatura gibi alışveriş sonrası avantajlar da sunuyor. Tüketiciler her alışverişte kazanacakları, alışveriş bedelinin yüzde 10'u oranındaki CLUB Puanlara ek olarak Hoş Geldin Puanı, Doğum Günü Puanı ve ekstra puan kampanyalarından da faydalanabilecek. Lansman Kampanyası Yenilenen mobil uygulama için sadece mobil uygulama üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak özel bir lansman kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında alışverişlerde 5 kat özel puan kazanılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.