Sinop’ta Nadide Kırlangıç Balığı 400 TL’den Satışa Çıkarıldı
Sinop’ta Nadide Kırlangıç Balığı 400 TL’den Satışa Çıkarıldı
Karadeniz’de nadir yakalanan 4 kilogramlık kırlangıç balığı, Sinop'ta kilosu 400 TL'den satışa sunuldu.
Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 12:46
Kaynak:
İHA
Nadir Bulunan Balık Türü
Karadeniz’de balıkçıların ağlarına nadiren takılan kırlangıç balığı, bu sefer Sinop’ta tezgahları süsledi. Balığın 4 kilogramlık olduğu ve özel restoranlar ile oteller tarafından tercih edildiği belirtiliyor.
Balıkçıların Açıklamaları
Balıkçı Serdar Karaahmetoğlu, kırlangıç balığının özel bir tür olduğunu ve çorba, buğulama, şiş gibi yemeklerde tercih edildiğini söyledi. Karaahmetoğlu, "Kilogramı 400 TL’den satışa sunduk. İl dışından bile talep alıyoruz" dedi.
Yüksek Fiyatıyla Dikkat Çekiyor
Kırlangıç balığının yüksek fiyatı, özellikle nadir bulunması ve lezzetli oluşuyla açıklanıyor. Bu nedenle, gurme restoranlar ve oteller için gözde bir ürün haline gelmiş durumda.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Sinop’ta Nadide Kırlangıç Balığı 400 TL’den Satışa Çıkarıldı
Karadeniz’de nadir yakalanan 4 kilogramlık kırlangıç balığı, Sinop'ta kilosu 400 TL'den satışa sunuldu.
Nadir Bulunan Balık Türü
Karadeniz’de balıkçıların ağlarına nadiren takılan kırlangıç balığı, bu sefer Sinop’ta tezgahları süsledi. Balığın 4 kilogramlık olduğu ve özel restoranlar ile oteller tarafından tercih edildiği belirtiliyor.
Balıkçıların Açıklamaları
Balıkçı Serdar Karaahmetoğlu, kırlangıç balığının özel bir tür olduğunu ve çorba, buğulama, şiş gibi yemeklerde tercih edildiğini söyledi. Karaahmetoğlu, "Kilogramı 400 TL’den satışa sunduk. İl dışından bile talep alıyoruz" dedi.
Yüksek Fiyatıyla Dikkat Çekiyor
Kırlangıç balığının yüksek fiyatı, özellikle nadir bulunması ve lezzetli oluşuyla açıklanıyor. Bu nedenle, gurme restoranlar ve oteller için gözde bir ürün haline gelmiş durumda.
Kaynak: İHA
En Çok Okunan Haberler
BENZER İÇERİKLER