Lezzet Şöleni Diyarbakır'da Başladı: 45 İlden Katılım
Lezzet Şöleni Diyarbakır'da Başladı: 45 İlden Katılım
Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı kapılarını açtı, 13 Nisan’a kadar sürecek.
Haber Giriş Tarihi: 06.04.2025 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2025 10:19
Kaynak:
İHA
Gastronominin Kalbi Bu Hafta Diyarbakır’da Atıyor
Diyarbakır’da düzenlenen Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı, 45 ilden gelen 135 katılımcı firma ile ziyaretçilere eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Erzurum’un cağ kebabından Malatya’nın kayısısına, Van’ın otlu peynirinden Siirt’in fıstığına kadar birçok coğrafi işaretli ürün fuarda yerini aldı.
Ziyaret Saatleri ve Öne Çıkan Lezzetler
Fuar, her gün saat 11.00 ile 20.00 arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gezilebiliyor. Cağ kebap, döner çeşitleri, örgü peyniri, yöresel kahvaltılıklar ve tatlılar, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Etkinlik, 13 Nisan akşamı sona erecek.
Katılımcılardan Yoğun İlgiye Teşekkür
Fuar Proje Müdürü Umar Fırat, fuara olan ilgiden memnun olduklarını belirterek tüm Diyarbakırlıları davet etti. Esnaf Miraç Tünen ve cağ kebabı ustası Recep Küçük ise ziyaretçilere çay-kahve ikramı çağrısı yaptı. Trabzon’dan katılan Özder Zine de, “İlk gün çok güzel geçti. 8 gün daha buradayız, herkesi bekliyoruz,” dedi.
Lezzet dolu bu haftayı kaçırmak istemeyenler için Diyarbakır, gastronomi tutkunlarının buluşma noktası oldu.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Lezzet Şöleni Diyarbakır'da Başladı: 45 İlden Katılım
Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı kapılarını açtı, 13 Nisan’a kadar sürecek.
Gastronominin Kalbi Bu Hafta Diyarbakır’da Atıyor
Diyarbakır’da düzenlenen Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı, 45 ilden gelen 135 katılımcı firma ile ziyaretçilere eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Erzurum’un cağ kebabından Malatya’nın kayısısına, Van’ın otlu peynirinden Siirt’in fıstığına kadar birçok coğrafi işaretli ürün fuarda yerini aldı.
Ziyaret Saatleri ve Öne Çıkan Lezzetler
Fuar, her gün saat 11.00 ile 20.00 arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gezilebiliyor. Cağ kebap, döner çeşitleri, örgü peyniri, yöresel kahvaltılıklar ve tatlılar, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Etkinlik, 13 Nisan akşamı sona erecek.
Katılımcılardan Yoğun İlgiye Teşekkür
Fuar Proje Müdürü Umar Fırat, fuara olan ilgiden memnun olduklarını belirterek tüm Diyarbakırlıları davet etti. Esnaf Miraç Tünen ve cağ kebabı ustası Recep Küçük ise ziyaretçilere çay-kahve ikramı çağrısı yaptı. Trabzon’dan katılan Özder Zine de, “İlk gün çok güzel geçti. 8 gün daha buradayız, herkesi bekliyoruz,” dedi.
Lezzet dolu bu haftayı kaçırmak istemeyenler için Diyarbakır, gastronomi tutkunlarının buluşma noktası oldu.
Kaynak: İHA
En Çok Okunan Haberler
BENZER İÇERİKLER