Chef Seasons, SIAL Paris 2024’te Sürdürülebilirlik Ödülünü Kazandı
Chef Seasons, SIAL Paris 2024’te Sürdürülebilirlik Ödülünü Kazandı
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği üyesi Chef Seasons, dünyanın en önemli gıda fuarlarından SIAL Paris 2024’te Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülünü kazanarak Türk gıda ihracatçılarının gururu oldu.
Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 13:22
Kaynak:
İHA
Chef Seasons, fuarda yenilikçi ürünleri ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla öne çıkarak, sorumlu tedarik yönetimi ve gezegen üzerindeki olumlu etkisiyle ödüle layık görüldü. Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan ödül ile ilgili, “Bu ödül, gezegenimize ve insanlara olan taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızla daha iyi bir gelecek oluşturma misyonumuzu sürdürüyoruz” dedi.
Türk Gıda Sektörüne Övgü
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, Türkiye’den 358 firmanın katıldığı fuarda Chef Seasons’ın başarısını gururla karşıladıklarını belirtti ve “Türk gıda sektörü, dünya gıda sahnesinde güçlü bir konumda. Üyemiz Chef Seasons’ın bu başarıyla ülkemize katkı sunmasından dolayı gurur duyuyoruz” diye ekledi. Öztürk, sürdürülebilirlik alanındaki tüm girişimlerin destekçisi olduklarını da vurguladı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Chef Seasons, SIAL Paris 2024’te Sürdürülebilirlik Ödülünü Kazandı
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği üyesi Chef Seasons, dünyanın en önemli gıda fuarlarından SIAL Paris 2024’te Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülünü kazanarak Türk gıda ihracatçılarının gururu oldu.
Chef Seasons, fuarda yenilikçi ürünleri ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla öne çıkarak, sorumlu tedarik yönetimi ve gezegen üzerindeki olumlu etkisiyle ödüle layık görüldü. Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan ödül ile ilgili, “Bu ödül, gezegenimize ve insanlara olan taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızla daha iyi bir gelecek oluşturma misyonumuzu sürdürüyoruz” dedi.
Türk Gıda Sektörüne Övgü
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, Türkiye’den 358 firmanın katıldığı fuarda Chef Seasons’ın başarısını gururla karşıladıklarını belirtti ve “Türk gıda sektörü, dünya gıda sahnesinde güçlü bir konumda. Üyemiz Chef Seasons’ın bu başarıyla ülkemize katkı sunmasından dolayı gurur duyuyoruz” diye ekledi. Öztürk, sürdürülebilirlik alanındaki tüm girişimlerin destekçisi olduklarını da vurguladı.
Kaynak: İHA
En Çok Okunan Haberler
BENZER İÇERİKLER